'Etselquemenges.cat' inclou informació i consells sobre
bons hàbits alimentaris per reduir les malalties associades a l'alimentació. La
revista compta amb la col·laboració de cuiners de prestigi com Ferran Adrià,
Joan Roca i Carme Ruscalleda.
REDACCIÓ Barcelona
REDACCIÓ Barcelona
Un grup de periodistes i
professionals de la salut, encapçalats per Núria Coll i Adam Martí, han creat
la primera revista digital sobre nutrició i salut en català.
Etselquemenges.cat naix amb l'objectiu de
difondre bons hàbits alimentaris i reduir, així, el risc de patir malalties
associades a l'alimentació. La revista respondrà a preguntes relacionades amb
què s'ha de menjar, com s'ha de menjar, on es poden comprar els ingredients
necessaris per a una dieta equilibrada i com s'han de cuinar.
La dieta occidental i
els mals hàbits alimentaris s'han convertit en la principal causa de problemes
cardiovasculars, arteriosclerosi, diabetis i alguns tipus de càncer, entre
altres malalties comunes que afecten una part important de la població.
No obstant això, una de
les conseqüències més directes de la mala alimentació continua sent l'obesitat.
Segons les dades publicades la setmana passada en l'últim estudi realitzat
per la Revista Espanyola de Cardiologia, l'obesitat va augmentar un 65% a
l'Estat espanyol entre el 1993 i el 2006, i l'obesitat mòrbida ho va fer en un
200%.
Els continguts de la
revista estaran redactats per periodistes especialitzats en l'àmbit de la salut
en col·laboració amb cuiners, nutricionistes i metges. La pàgina web comptarà
amb la col·laboració de cuiners de prestigi com Ferran Adrià, Joan Roca, Carme
Ruscalleda, Fermí Puig, Nando Jubany, Carles Abellán, Quim Marquès i Ly Leap.
La revista també
inclourà una guia de restaurants i entrevistes a personatges coneguts que
parlaran sobre la seua alimentació.
Etselquemenges.cat disposa d'una pàgina a Facebook que ja compta
amb més de 600 amics.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada